2012. február 24., péntek

Cortex HDC 1000 DJ multimédialejátszó - Jelenlegi ára: 47 999 Ft

Eladó Cortex HDC 1000 DJ multimédialejátszó.
Teljes CBR és VRB MP3 támogatás.
A HDC 1000 minden MP3-at le tud játszani, beleértve a CBR és VBR file-okat is 320 kb/s tömörítésig. Támogat számos USB háttértárat is, beleértve az Apple iPod-ot és a külső USB CD/DVD ROM meghajtókat. Egyszerűen teljesítheted a vendég kérését, csak dugd rá az iPod-ját, vagy pendrive-ját, és már játszhatod is a kért zenét a készülék újraindítása nélkül. A két USB port által (amely HUB segítségével 4-re bővíthető) az adatbázisok és háttértárak széles választékát tudhatod magadénak egy időben. Nem szükséges kidobnod a CD gyűjteményedet sem, hiszen a külső CD/DVD támogatással továbbra is használhatod azt, valamint ugyanezen meghajtóról DVD vagy CD lemezre írt MP3 file-okat is lejátszhatsz.
Playlist Management.
Könnyedén létrehozhatsz playlist-eket az ingyenesen letölthető adatbázis szoftverrel. iPod használatakor természetesen az iPod playlist is használható lesz. Két darab, 4 soros, 80 karakteres LCD kijelző mutatja az összes szükséges információt.
USB csatlakozás.
Előlapon és hátlapon is megtalálható USB portok segítik a könnyű hozzáférést. Az előlapon megtalálható USB csatlakozó rendkívül hasznos rackbe szerelt készülék esetén, ahova ugyanúgy csatlakoztatható bármilyen USB média, akár egy USB billentyűzet kereséshez.
USB billentyűzet.
USB billentyűzet csatlakoztatható kereséshez és navigációhoz. Gyorsan és könnyen megtalálhatod az új zenédet a file-ok tömkelegében néhány leütéssel. Az alapvető funkciókat a billentyűzetről is tudod vezérelni, úgy, mint a play/pause és navigáció.
Két választható üzemmódú jogtárcsa.
A HDC 1000 két multifunkciós jogtárcsájának funkciója menet közben megváltoztatható, és pitch kontrollerként, navigációhoz vagy gyorskeresésre is használható, akárcsak cue pont kijelölésre.
Scratch mód.
Képzeld el, hogy ugyanúgy kezelheted az MP3 file-okat, mintha azok bakelitlemezek lennének, egyszerűen csak érints meg a szuperérzékeny jogtárcsa közepét, és forgasd azt.
Szünetmentes loop.
A HDC 1000 képes szünetmentes loop-okat létrehozni lejátszás közben. Megtalálható továbbá a reloop, azaz loop ismétlés funkció is.
Tulajdonságok
Keverő szekció
File rendszer támogatás
FAT32, NTFS, HFS+, CDFS, UDFS
Támogatott formátumok
MP3, WAV, CD-Audio
Csatlakozó típusa
USB
Kimeneti csatlakozók
RCA
Általános
Méret
482 x 64 x 88 mm
csere csak készpénzre.
Megfelelő licit esetén hamarabb lezárom.
Ez egy magánaukció!
Az európai unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/ vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.



Jelenlegi ára: 47 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 09:23
. Cortex HDC 1000 DJ multimédialejátszó - Jelenlegi ára: 47 999 Ft